Yaşam

Foça Kaymakamı TÜRKÖZ birleştirilen okulları ziyaret etti.

Foça’da yapılan denetimler sonucunda riskli görülen Reha Necla Midilli Ortaokulu’nun Valilik tarafından yıkılarak boşaltılmasına karar verilirken, Reha Midilli İlkokulu bünyesinde eğitime devam edilmesine karar verildi.

Foça Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ, Reha Necla Midilli Ortaokulunu ziyaret etti.

Kaymakam TÜRKÖZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel AKAR, Şube Müdürü Deniz GÜÇLÜER ile birlikte saat 07.15’te Reha Midilli İlkokulunda eğitime başlayan Reha Necla Midilli Ortaokulunu ziyaret ederek okula ulaşım durumunu inceledi.

Derslere katıldı, öğrencilerin sorunlarını dinledi. Öğretmenler odasında da öğretmenlerle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 2. döneminin öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, başarılı bir dönem olmasını diledi.

Türköz yaptığı açıklamada, “Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum, öğretmenlerimize başarılar diliyorum, kolaylıklar diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onlar da bu süreçte bize destek oldular.” .Tüm kamu kurumlarına teşekkürlerimi sunuyorum.Onların da desteği için teşekkür ederim.Vatandaşımızın sağlığı yerinde olsun.Herkes bir iyilik yapıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

sungurlu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu